Giriş yapmamışsınız.

Giriş

Özel Mesajlar

Giriş yapmamışsınız.

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Hangi bilet türünü almalısınız?
(0 inceleyen) 
Interrail Bileti
Alta gitSayfa: 12
BAŞLIK: Hangi bilet türünü almalısınız?
gurkap
Eski Interrailci
Gönderiler: 24
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cvp:Hangi bilet türünü almalısınız? 7 Ay önce  
Bende haziranda çıkıyorum yolculuğa.Uçak biletimi aldım.Gidiş dönüş.İki kişi 340 tly.Hamburg'a iniyorum ordan kopenhag'a.Kopenhagdan Oslo'ya feribotla gitmeyi düşünüyorum.Hergün 17:00 de feribot var.İstersemde trenle göteburg'a geçip oradan osloya geçicem.Oslodan stockholme centralle ve stockholm Stadsgard'a geçicem.Çünkü stockholm centralden helsinkiye yada o yöne tren yok.tabi zamanı iyi ayarlamak lazım.Çünkü çok pahalı.Bilhassa trenler.Bu ikinci seyehatimiz olacak.Önerim önce uçak biletlerinizi almanız. Çünkü erken alırsanız çok ucuz oluyor.Suexpres 14 martta 20 avro ya her şey dahil kampanya başlatacak takip etmenizi tavsiye ederim.Global past bilet aldım 10 gün 5 flexi.

Son Düzenleme: 03/02/2010 00:42 Düzenleyen gurkap.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
samatya
Eski Interrailci
Gönderiler: 106
ayrıca stockholm'den helsinki'ye trenle gitmek teknik olarak mümkün. baltık körfezini dolaşmanız ve isveç, finlandi'ya arasında demiryolu kesiliğinden ücretsiz bir otobüse binmek gerekli.

Darkevil
Üye
Gönderiler: 39
ücretsiz otobsümü? geçiyomu interrail bileti

samatya
Eski Interrailci
Gönderiler: 106
interrail değil bütün tren biletleri geçiyor çünkü arada demiryolu yok. muhtemelen otobüs şirketiyle anlaşma yapılmış. izmir büyükşehirin basmane istasyonu'nda merkeze yolcu taşıması gibi.

Bus route
Free transportation on the bus route operated by Veljekset Salmela:

* Kemi/Tornio (Finland) - Haparanda (Sweden)

More info: www.veljeksetsalmela.fi (Finnish only)

Son Düzenleme: 06/02/2010 16:04 Düzenleyen samatya.
ali5_
Yeni Üye
Gönderiler: 13
Cvp:Hangi bilet türünü almalısınız? 1 Ay önce  
herkese selam,

uzun süredir üyeyim ama pek ortalıkta görünmezdim

ben ve yanımda iki tane güzel bayan olan arkadaşlarım kurban bayramında avrupaya çıkıcaz. bayramdan sonraki haftaya izinlerimizi aldık bile

uçak ile başlayıp uçak ile bitiricez. çüünkü fazla vaktimiz yok.

sorum şudur: 22 gün içinde 10 gün flexi almak istiyoruz. ama 10 kere kullanımı geçmemiz muhtemeldir. daha önce burda yazılanları okuduğumda kontrollerin sık olmadığını öğrendim. sizce böyle bi riske girmeye değermi? 15 gün sürekli mi almalıyım? ikisi arasında fiyat farkı çok. diğer arkadaşlarım 26 yaşından büyükler ve benden daha fazla para vericekler.

tavsiyeler için şimdide teşekkürler.

triskeles
Moderator
Gönderiler: 80
Aşağı yukarı bir rota belirlediniz mi? Toplam 15 gün gezeceksiniz sanırım? Hostellerde ne kadar vakit geçireceksiniz vs. bunları kafanızada az çok belirlerseniz cevap daha kolay olur.

Bir fikir vermek gerekirse ben geçen sene 15 gün kaldım yurtdışında, 22 gün içinde 10 günlük bilet yetti bana (hatta bir gün boş bile kaldı.)

Administrator
Administrator
Gönderiler: 1642
@ali5_
İki bilet türü arasında 40€ fark var. Bence de @triskeles'in dediği gibi rota vb. şeyleri belirleyin önce. 15 günlük bir gezi yapacaksanız bence de 22 gün içinde 10 gün flexi yeter. Ama rotanızı, nerede ne kadar kalacağınızı yazarsanız daha net bir bilgi verebiliriz..

Bu ülke bana vize verir mi, bu rota nasıl tarzında içeriği olan özel mesajlara cevap vermiyorum..
Üste gitSayfa: 12
Yetkililer: Administrator, triskeles